Beoordelingen van Mr. Sushi Den Haag

Recente recensies van Mr. Sushi Den Haag

4 sterren na 343 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten! Bedankt weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed service lekker eten snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten ...top ! Zeker nog een keer bestellen .

, 13-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke Sushi en de pokebowl is ook altijd lekker

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer heel goed en keurig op tijd bezorgd

, 08-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik zou de bestelling om 14.00 ontvangen maar hij kwam pas om 14.45 dus niet erg netjes. Na ontvangst was mijn bestelling ook niet goed verwerkt want er was wat verkeert gelevert en moest daar over bellen.

, 07-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Supervers. Heerlijke vis. En lekker veel zalm en tonijn op de nigiri. De bezorging was supersnel!!

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, heel vers en super snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blijft top.. crazy fire dragon.. is echt lekker. Pokebowls heerlijk.. En lezen altijd de opmerkingen en doen er iets mee.. als je bijvoorbeeld een andere dressing vraagt..tijd van bezorgen is ook altijd vrij nauwkeurig.. ja ik ben fan van Mr.sushi

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en enorm goede service!

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer gruwelijk bezorgtijd was kapot snel volgens mij stond die banden van de fiets bezorger in de fik eten was wel koud maar is sushi sushi moet koud maar in iedere geval blijf zo als je bezig shabu shabu is er niks bij

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was wat verlaat, de warme box eraan was geknoopt en er op zijn zij aan bungelde aan de andere tas. Het was ook nog net lauw ipv warm. Kwaliteit eten en smaak was top van de sushi!

, 30-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging heeft 1,5 uur geduurd. Na een uur gebeld waar het eten bleef en toen zou het al onderweg zijn. Zelfs toen duurde het nog een half uur voordat het er was. Niet tevreden over de bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is echt heel lekker, vooral de sensation box! Maar helaas heb ik nooit geluk met de bestelling hier. De afgelopen 3 keer dat ik hier besteld heb is het minimaal een uur vertraagd geweest. Zelfs als ik al 3 uur vooruit had besteld. Dit keer was er weer iets fout gegaan en kreeg ik het zelfs na 1.5 uur na de aangegeven tijd pas. Ik kreeg daar ook niet echt gepast excuus voor, erg jammer

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging dit keer!!

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Zalige sushi met perfecte sashimi

, 24-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam te laat wat kan gebeuren. Mr. Sushi constateerde dat de order niet goed was verwerkt. Een excuus was echt wel op zijn plaats geweest toen jullie belde. Jammer.

, 23-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hi mr sushi, allereerst wil ik jullie danken voor jullie oplossing na de slechte bezorging. Kan iedereen gebeuren dat het wens fout gaat. Jullie hebben het uitstekend opgelost en mijn zoon super blij gemaakt met nieuwe sushi. Dank hiervoor.

, 22-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere en verse sushi!

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoon 5 jaar, eigen spaarcenten uitgegeven aan sushi, eenmaal hier was de cripsy chicken koud, loempia's koud, nat en slap en geen stokjes en of soja saus. Dat is toch wel het gene wat je juist erbij wilt hebben en hoort te krijgen. Zoonlief teleurgesteld, eten was merendeels niet lekker.

, 15-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was onvriendelijk, zei niks en keek boos

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde 1 uur en een kwartier voordat m’n bestelling werd bezorgd. Vorige keren was de bestelling niet compleet.. Gaat snel de verkeerde kant op. Jammer, want het eten is erg lekker!

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier altijd en is altijd goed maar vandaag is het zonde van mijn 42 euro 😢 was niet lekker en zat een enorme bijsmaak aan, het leek als of het al een tijdje stond. Jammer heb nog nooit problemen gehad hier!

, 09-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was warm, op zich is verder oke

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging en service vanuit personeel was super! Sushi zelf was echt matig tot slecht. Te warm geserveerd. De smaak van de zalm was niet zoals het moest zijn.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen zout in de rijst, en ik bestelde dezelfde sushi als die ik gister had gegeten in Amsterdam. Totaaaaal niet dezelfde toppings en sushi.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Er zat maar 1 klein bakje sojasaus bij en dat is voor 2 personen en zo’n grote schaal wel weinig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging en kwaliteit was goed, maar de wakame salade viel tegen qua portie, het was een heel erg klein bakje, dat had ik niet verwacht voor de prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was superlekker! Veel variatie. En precies op tijd!

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede prijs kwaliteit. Echt heel lekker eten altijd.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super verse en lekkere sushi, geleverd op de aangegeven tijd. Bezorger netjes en beleefd ! Aanrader !!

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte prima, ik had alleen de zalm pokebowl gekregen inplaats van de Ebi pokebowl.. Wat wel fijn zou zijn als je ten alle tijden de dressing van de pokebowl kan kiezen.. ik bestel meestal de ebi pokebowl.. en vind de mayo dressing niet echt de beste erbij. Ook nog bedankt dat er een los bakje met sushi rijst bij zat.. men dochtertje was helemaal blij wil er ook gerust voor betalen als hij los te bestellen is.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb gisteravond (vrijdag 21 mei) een enorm slechte ervaring gehad met Mr. Sushi. Ik heb om 19:15 uur sushi besteld voor 20:15. Toen het er om 20:30 nog niet was heb ik gebeld naar de vestiging. Uiteindelijk werd het eten om 21:15 geleverd. Toen ik de tas openmaakte was de doos sushi opengebroken en lag het door de hele tas. Er was amper iets nog eetbaar. Ik heb toen het filiaal gebeld en kreeg de manager aan de telefoon. Als het goed is krijg ik mijn geld terug, maar voorlopig was dit mijn laatste bestelling.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben 3 uur zitten wachten meerdere malen gebeld. We kregen te horen dat het druk was. Toen ze zijn onderweg elk moment bij u , duurde het nog een half uur weer gebeld. Toen was de bestelling niet goed doorgekomen naar de keuken!! Echt schandalig. Uiteindelijk was het eten er na 3,5 uur. Alle warmen gerechten koud!!! Vreselijk slechte ervaring! Ik zou gebeld worden door de manager, moet uiteraard nu nog bellen!!!

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was een half uur te laat. Daarnaast was bijna de helft van de doos leeg omdat alles verschoven was en op en tegen elkaar geplakt zat.. heb een foto gemaakt maar helaas kan ik deze niet toevoegen...

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen rekening gehouden met allergieën. daarover gebeld maar toen werd er zomaar opgehangen. kwaliteit was verder prima

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bijna 5 sterren, sushi was heerlijk. Maar om het compleet te maken zouden stokjes, wassabi, soja saus en gember een toegevoegde waarde zijn ! Fijn weekend !

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd zo lekker!

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed zoals gewoonlijk maar wat een onbeschofte bezorger. Bestel wel ergens anders waar ze wel manieren hebben. Jammer...

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi viel soms bijna uit elkaar, zeker wel eens beter gehad.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was warm en lekker!!!

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker. Pokebowl smaak was oke, wel weinig saus en vrij klein. Ook hadden wij extra soya besteld/betaald, maar die hebben we er helaas niet bij gekregen.

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!!

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dankzij de heerlijke sushi van Mr. Sushi had ik een geweldige verjaardag!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en vers. Keurig op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hartstikke lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top weer!

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er keurig uit en super verse sushi. Heerlijk. Ook de warme gerechten waren top .

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi boxes were turned around when they arrived in the plastic bags. We had to fix everything and a lot of the sushi was broken because of the poor traveling conditions.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Top! Elke keer weer! Fantastisch, hele goede kwaliteit. superlekker en heel erg vers! 👍👍 Is de beste!

Reactie van Mr. Sushi:

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snelle bezorging

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanwege iftar gevraagd of het eten om 21:30 bezorgd kan worden, ipv daarvan een half uur te vroeg. Eten was niet meer lekker en teleurgesteld.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi, de bezorging was precies op de afgesproken tijd top!

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heb er helaas meerdere haren uit moeten plukken.. personeel is verder wel klantvriendelijk.

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mr sushi is de beste, lekkerste sushi. Mijn favoriete sushi, nooit meer andere sushi bestellen

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 15.50 besteld en gevraagd om 16.45 te bezorgen ivm afspraak. De bestelling werd pas 17:40 bezorgd! En de warme sushi (crypsi roll) was koud. Heel erg jammer. Wel 81,- sushi besteld, en dan is dit wel een domper.

Reactie van Mr. Sushi:Beste Daniëlle, Bedankt voor uw opmerking.. Er word zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.. om u tegemoet te komen en.. Zodat dergelijke voorgevallen zich in toekomst niet zullen herhalen! Mvg Mr sushi Den haag

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker! Goeie sushi en snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima in orde, vriendelijke bezorger.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ALTIJD LEKKER! Heerlijk gegeten weer!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi, op tijd besteld en kwam zelfs “te vroeg” Top service

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Strakke service en precies op tijd. Kwaliteit van de sushi was heerlijk. Volgende keer zeker weer hier bestellen!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was lekker! Tevreden weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Przepyszne świeże i na czas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere sushi maar voor de tweede keer dat er rollen vergeten zijn bij de bestelling. Probeerde te bellen maar ik kreeg niemand te pakken. Jammer want het eten is van goede kwaliteit en ik eet graag bij jullie!

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet heel smaakvol. Rollen vielen uit elkaar

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende sushi. Enige opmerking zou kunnen zijn dat de sushi bezorger bijna 30 min voor de afgesproken tijd al aan de deur stond

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super verse en lekkere sushi. En super snelle bezorging!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker en service was top!!!!! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top Sushi! Echt heel goed en snel bezorgd.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelf een pokebowl samengesteld. Helaas een pokebowl gekregen met andere ingrediënten dan besteld. Dat deed overigens niets af aan de kwaliteit, die was prima. Ik was wel op zoek naar een kopje "klachten" op de website om dit te melden, maar tot nu toe heb ik die nog niet gevonden.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer zooooooo onwijs lekker. Echt TOP!!! Die sushi rollen zijn de beste :-)

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi wordt bij ons niet bezorgd. Toch besteld en opgehaald om het te proberen. De sushi was fantastisch!! Super vers en erg lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste, ik bestel de laatste tijd vaak bij jullie maar nu was het toch niet zo heel goed als wat we normaal gewend zijn. Dat was jammer omdat ik het juist bestelde met iemand om haar van de sushi point af te halen haha. Ik vind jullie sushi namelijk normaal veel lekkerder. Nu was het toch best duur voor hoe de kwaliteit was. Groetjes Nathalie

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Altijd van goede kwaliteit. Helaas zaten er geen stokjes bij de bestelling en de bezorger had deze ook niet bij zich. Misschien een tip om die in de scooters te leggen? :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd top!!

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was de eerste keer en is super goed bevallen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slechste service ever we hebben 2,5 uur op onze bestelling gewacht waardoor we na de avondklok pas naar huis konden gelukkig geen boete gehad maar alsnog. Verwacht bezorgtijd was 19:55 het eten kwam 21:05 ONACCEPTABEL voor deze dure tent!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sushi kwam wederom half uur te laat en de warme garnalen waren koud bij aankomst.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk vers en op tijd bezorgd!!! Pokebowls of sushi, alles is lekker!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ge wel dig

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, echt een aanrader!!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had om 16.45uur besteld en om 17:00 uur was het al bezorgd!! Het was heerlijk.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk.

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel jammer dat je een wat duurdere tempratura sushi neemt en vervolgens dan een verbrande krokant hard laagje krijgt zonder amper een garnaal er in

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal super, perfect op tijd. De bites waren nog warm en het was lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zich best lekker maar eigenlijk smaakt alles hetzelfde. Jammer dat de hele schaal waarschijnlijk door wat wild vervoer er uit zag als een slagveld waarbij het hele deksel volgeplakt zat met de garnering van de sushi.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was onze eerste bestelling, maar zeker voor herhaling vatbaar. Het eten was heerlijk.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super veel voor weinig, en hele lekkere sushi, veel variatie!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwam veel te vroeg, ongeveer een uur waardoor ik niet thuis was Geen goede service

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was helemaal overhoop, alle sauzen bij elkaar. Dim sum box besteld was helemaal koud. Misverstand met het betalen, zelf achter ons geld achteraan moeten gaan en naar de winkel zelf zijn gegaan.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten heel lang wachten op de bestelling en dat terwijl ik een mail kreeg om 19:15 uur dat de bestelling onderweg was. De bestelling kwam 40 minuten later dan de verwachte bezorgtijd (19:30 uur). Bovendien waren de gefrituurde dingen en edamame boontje inmiddels koud! Ik ben heel erg ontevreden.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waited 1.45 hrs for delivery Food came incomplete with spring roll missing and tuna rolls squashed

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had opmerkingen bij mn bestelling toegevoegd. Vervolgens meteen gebeld om te vragen of ze mn opmerkingen gelezen hadden. De dame van de lijn gaf aan het in goede orde ontvangen te hebben. Vervolgens ontvang ik de bestelling met niet alle aanpassingen (1/3) en bel ik opnieuw terug. Zegt de dame heel arrogant dat het druk is (21:30 savonds..?) en dat ze niet aan alle eisen konden voldoen vanwege de drukte.. De arrogantie had wel een toontje lager gekund want het leek net alsof ik met een of ander puberend kind sprak. Dit ben ik absoluut niet gewend van MR. Sushi.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de eerste keer dat we sushi bij jullie hebben besteld. Eten was erg lekker, alleen jammer dat er geen sojasaus en wasabi bij geleverd was.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

simple weg heerlijk

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, knapperig en vers.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De eerste keer hier besteld. Wel voldoende in een box, variatie en mooi gerold, mooi op tijd klaar en goed verpakt. Echter helaas niet positief over de smaak, proefde alles zuur. We dachten eerst dat het lag aan de soyasaus(ook andere smaak dan gewend), maar toen een aantal stukjes zonder soyasaus en later met een andere soort soyasaus geprobeerd maar helaas nog steeds zuur. Waarschijnlijk de rijst, verder niet ziek geworden o.i.d. Ook vonden wij de surimi erg overheersend van smaak/geur. Anders dan andere boxen. Voor ons 1 keer, niet nog een keer.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en de bezorger was heel vriendelijk en beleefd. Sushi was lekker

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was iets later dan verwacht maar dit was niet erg! Wat ik wel jammer vond is dat ik in de opmerking van mijn bestelling had gevraagd voor een extra flesje soja saus maar ik kreeg er maar één. Sushi waren top!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch op tijd, eten super heerlijk. Miste alleen een servetje dat had een 10+ gemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18.55 uur besteld en om 21.08 werd het bezorgd. De 2 doosjes met Crispy rollen was niets meer van over, deze waren totaal uit elkaar gevallen en steen koud. Toe ik hierover contact op nam werd er gezegd'' dit komt omdat het verpakt zit in een plastiek zakje en de rijstijl van de bezorger', bestelling was ook niet compleet, geen stokjes. Al met al, goede smaak maar na meer dan 2 uur wachten een gemiste kans voor Mr. SUSHI, jammer

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb 2 uur moeten wachten tot ik me bestelling kreeg en ze namen maar niet op toen ze opnamen hebben ze niks kunnen doen zeiden ze als het erover 10 min nog niet is dan moet je weer bellen deden we toen stonden we 5 min in de wacht heeft hij bezorgers gebeld die miss naar mijn huis komen nou gevonden nog 5 min daarna kwam het gelukkig aan dus bij elkaar heb ik zeg maar 2 uur en 20 min moeten wachten op een bestelling en uiteindelijk voor het wachten hebben we maar een kortingscode gekregen en hopen dat het werkt en als we hier nog een keer gaan bestellen na dit! Maar ja achteraf wij waren met de hele familie aan het wachten uiteindelijk haastig opeten met de avondklok dus ben niet tevreden en zo beleefd waren ze niet.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en super klantvriendelijk. Bestel hier heel vaak

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere verse sushi Goede bezorging alle keren dat ik besteld had prima op tijd.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is heerlijk, maar het duurde 2 uur voor het eten er was. Wij hadden wat te vieren en ivm de avondklok is dit niet gelukt. Ik kreeg na een uur een onderweg melding en heb zelf ook nog gebeld wanneer het kwam maar dat kon niet gezegd worden. De warme gerechten waren koud bij aankomst helaas. Betreft levering zou ik een volgende keer niet meer voor mr sushi kiezen.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten en snel bezorgd

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was zoals altijd super. Bezorging was veel te laat zonder hiervan op de hoogte gebracht te worden. Telefoonnummer deed het niet waardoor ik Mr. Sushi niet kon bereiken. Toen de bestelling er eindelijk was zaten er ook nog eens geen stokjes, soja saus, gember en wasabi bij de bestelling.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb 2 uur lang gewacht en mijn warme eten waren koud.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker en snel bezorgd alleen was het niet krokant /crunchy zoals ik het gewend was van jullie

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje smakeloze sushi. Niet voor herhaling vatbaar.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk vers en op tijd bezorgd!! Zal zeker weer snel bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, netjes verpakt. Sushi was lekker, ook een leuke aanbieding met een gratis rol.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, maar de bezorging liet te wensen over. Het duurde 2,5, bijna drie uur voordat de bestelling was bezorgd. Wellicht is het idee om contact op te nemen met de klant dat de sushi wat later wordt bezorgd of een andere bezorgtijden hanteren.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde 1,5 uur voordat ik mijn bestelling ontving

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoogstwaarschijnlijk was de sushi onderweg gevallen. Zag er geplet en lelijk uit. Ook was het anderhalf uur te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere sushi voor een goede prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt zwaar teleurgesteld! Ik heb vaker bij Mr Sushi besteld en was altijd prima. Nu speciaal voor Valentijnsdag om 15:00 besteld voor 18:30 levering. Helaas om 18:45 nog niks, ik belde en de medewerker aan de telefoon zei dat hij het op dat moment aan het inpakken was. Het zou echt maximaal een half uur duren nog. 19:15 nog niks, ik weer bellen, telefoon wordt niet meer opgenomen. Na zo’n 20 keer bellen wordt er eindelijk om 19:30 opgenomen en wordt er opnieuw verteld: ik ben het net aan het inpakken. Toen ik zei dat me dat een uur geleden ook werd verteld kreeg ik de vraag: “ja wat wil je dan? Annuleren?” Omdat ik niet het idee had dat mijn bestelling op dat moment daadwerkelijk werd ingepakt heb ik het maar geannuleerd. Echt super slechte service! Ik begrijp natuurlijk dat het super druk is op Valentijnsdag en dat het met de sneeuw wat lastiger is, maar kom op! Ik bestel om 15:00 en het is niet mogelijk dat 3,5 uur later te bezorgen. Het was niet eens een grote bestelling, maa

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling uur later bezorgd dan aangegeven tijd. Loempia's waren helemaal koud geworden. Ook was het restaurant niet bereikbaar. Pas na 5 keer bellen werd er opgenomen. Super slecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

superlekkere sushi! bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

aaaa

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn vaste sushi spot, met altijd de lekkerste sushi! Bezorging altijd netjes op tijd en super verse en heerlijke sushi. Wij zijn altijd tevreden!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim 2 uur gewacht op levering van de bestelling, ondanks begrijpelijke drukte is 2 uur echt te lang. Bezorger was vriendelijk maar maakte geen excuses voor het lange wachten, gelukkig was de sushi zelf heerlijk zoals altijd.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en lekker. Vriendelijke bezorger.

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

2.5 uur moeten wachten op mn bestelling. Ben niet gebeld dat het eten later zou komen. Filiaal telefonisch niet bereikbaar. Bezorger bood geen excuses aan namens het filiaal. Compensatie alleen mogelijk bij een tweede bestelling. Aan de bezorger moeten vragen of de leidinggevende terug kon bellen. Slechte service.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokebowl was heerlijk. Jammer dat het 70 minuten later dan verwacht werd bezorgd.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sadly the order was late and the fried food and the edamame were cold, unlike my previous orders. Even one spring roll was not cooked. Am disappointed this time. (Salmon/tuna meat were very good like always).

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super snelle service en de sushi was heerlijk!!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op een zaterdagavond besteld maar het was er supersnel en het was heerlijk!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi van Den Haag!👍🏻

Reactie van Mr. Sushi:❤️

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!! Goede kwaliteit 👌🏼

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker, alleen zat een haar erin.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super erg tevreden! Bestel regelmatig bij jullie nooit een slechte ervaring gehad.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gezien vind ik de sushi hier heel lekker. Bezorging was prima op tijd. Helaas vond ik een haar in mijn eten, heb het daarna gelijk weggegooid.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heeeel lekker, veel beter als sushi point

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi tot nu toe!!! Al vele gehad maar dit was echt de lekkerste tot nu toe! Door de negatieve reacties op thuisbezorgt niet eerder durfen bestellen hier maar er klopt helemaal niks van het is heerlijk ga zeker vaker bestellen!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en optijd bezorgd Alleen ik had gevraagd voor plastic bestek omdat ik op werk was en geen bestek had en dat zat er niet bij.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg jammer. Bezorging kwam 40 minuten te laat. De warme hapjes waren lauw (bijna koud) en werden geen stokjes meegeleverd. Verder was de sushi wel oké.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel en lekker!!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en vers!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke sushi!! Bezorging ook relatief snel, dat was fijn. Ze hebben bijzondere rolls (crispy, echt een aanrader) en ik vind de kwaliteit echt top. Ik ga nooit meer ergens anders sushi bestellen!

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heel lekker.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder lekkere sushi! Vlotte en beleefde bezorger. Volgende keer weer Mr. Sushi.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi van mr. Sushi is altijd vers, altijd hetzelfde, van dezelfde goeie kwaliteit. Wij zijn groot fan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, zal hier zeker nog eens bestellen! Wel jammer dat de bezorger 1,5 uur te vroeg was. Ik was zelf nog aan het werk en ondertussen was de crispy rol wel een beetje taai. De andere sushi maakte dat echter ruimschoots goed.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam pas na 2uur en 30min, nadat wij moesten bellen. De sushi zag er niet smakelijk uit en de avocado was al bruin. Warme sushi was helaas ook koud. Normaal is het altijd perfect, maar deze keer viel het zwaar tegen.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het sloeg nergens op, langer dan 2 uur gewacht... en het zou een uur later bezorgd worden.. 19:50 pas om 20:20 kreeg ik bericht dat mijn bestelling onderweg was... ik probeerde de zaak tussen 20:25/20:35 te bellen en de zaak was in gesprek... daarna om 20:55 weg gereden en ik kwam aan om 20:05..: en toen vertelde ze mij dat de bezorger onderweg was! Inmiddels 2 uur later , zelf maar naar het adres gereden.. qua service en klantvriendelijkheid was het ver te zoeken...: toen vertelden ze mij dat de bezorger er ongeveer zou zijn. En mocht de bezorger niet geleverd hebben zouden ze het bedrag terug storten omdat het een enorm drukke avond zou zijn?!?? Ja gek he het is een vrijdag/zaterdag... toen snel het thuisfront gebeld en wat bleek ineens stond de bezorger voor de deur.... en je raad het al levering was incompleet .... man man man ik ben echt veel beter gewend dan dit!!! Dit slaat echt nergens op! Ik betaal liever te veel en dat het dan op tijd komt het eten is top maar dan krijg je di

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Mr. Sushi, Gisteren heb ik een bestelling gedaan ter waarde van 50 euro. Deze bestelling heb ik om 17:42 gemaakt. De avond ervoor had ik ook besteld op mijn adres Karperdaal 50 en gisteren zaten we bij de buren en had ik voorgesteld om weer te bestellen. We zaten op de Karperdaal 44. Deze gezellige avond is veranderd naar een verschrikkelijke avond waarbij we alleen bezig waren de kinderen stil te krijgen, omdat de bestelling zolang duurde. De mail gaf aan dat de bestelling rond 18:45 bezorgd zou worden. Een uur wachten vonden we al veel, maar dat kan met drukke dagen wel gebeuren. Rond 18:55 uur was de bestelling nog steeds niet bezorgd! Wij ongeduldig wachten en de kids die naar bed moesten!!!! Ik heb gebeld en toen heeft een werknemer verteld dat het super druk is en dat de bestelling over 15 minuten bij ons bezorgd wordt. 15 minuten later was er nog steeds geen eten en was de sfeer niet meer leuk. Ik heb toen weer gebeld en heb aangegeven dat de kinderen echt niet meer

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Service sneller dan Max Verstappen

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en nog warm

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en verse sushi.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toptop sushi warm en super snel bezorgd. Mijn vaste sushi tent !

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grispy Sushi te lang gebakken, zonde, waren te hard.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en super pokebowl

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was heel vriendelijk en eten was zoals altijd top!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op 10 Jan besteld Maar, opgebeld dat t verschrikkelijk was Bij aankomst zag de sushi eruit alsof t zonder interesse erin was gedaan Onsmakelijk! En als je sushi eruit pakte viel alles uit elkaar! En na telf dat we dat niet gewend waren aparte ongeïnteresseerde reactie !! Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowl en lekkere verse sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging half uurtje te laat dat was jammer

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Snelle service, verse sushi, heerlijk mogen genieten van jullie creaties! Dankje!!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed eten. Snel bezorgd Topper

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende sushi en uitstekende bezorging die zelfs op de minuut precies er was!

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd vriend personeel en goede service. Heerlijke sushi. Haal hier altijd mijn sushi want de prijs en kwaliteit is super. Zeker een aanrader. Mvg Tom Jonker

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel smaakvolle sushi en de pokebowl was weer goed en divers gevuld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal prima. Binnenkort weer

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zat teveel rijstazijn in. Had een zure smaak. Dit was de eerste keer dat het niet goed was.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was een uur later dan besteld

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, heel lekker en snel bezorgd

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op tijd, kwaliteit en smaak perfect. We hebben er echt van genoten.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gevraagd om te bezorgen om 17:30. Bezorger stond 17:31 voor de deur. Echt heel netjes. Sushi was vers en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt weer heerlijk. Goeie kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker, bezorgers zijn vriendelijk en snel. Echt PERFECT!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Stond 15 minuten eerder klaar 👍, smaak was top, kwaliteit was super en was mooi gepresenteerd. Heb een super kerstavond gehad... Zeker voor herhaling vatbaar.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Sushi 🍱 was heerlijk en op tijd bezorgd 👍🏽

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals alle keren was de sushi goed, alleen deze keer was men de crunchi chicken vergeten bij de bestelling te doen. Anders gewoon 5 sterren

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi, maar helaas ontbrak de helft van mijn bestelling, onder andere de prijzige sashimi. Heel jammer...

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg smakelijk, zeker de pokébowl met de verse ingrediënten was top!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker lekker super sushi Brawo10/10

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Quality was okay, could be warmer and the Gyoza/chicken could be served in a better form. My edamame did not arrive even though I ordered it...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en vers

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en op tijd!! We hebben genoten.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd heerlijk! Jammer genoeg nu al 3x een niet kloppende bestelling ontvangen (geen uitjes, verkeerde saus). Het gaat om iets kleins en raad Mr. Sushi zeker aan.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Één van de lekkere sushi’s die ik heb gegeten en prima bezorging!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijie sushi wij gaan vaker bestellen alleen mogen dr warme gerechten wel warmer want die waren koud. De bezorging kan veel sneller ruim 1.5 uur moeten wachten

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi’s waren heerlijk, vers en origineel. Mr Sushi, een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekkerste sushi!!! Ik ben helemaal fan. Vooral de crispy rol en kipstukjes zijn aanraders

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is altijd lekker van jullie. Vandaag was de avocado echter hard in alle sushistukken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers zoals altijd! En snel bezorgd voor een zondag bestelling! The crispy rollen en garnalen in de sushi waren nog lekker warm 👅! Mr Sushi blijft de lekkerste sushi in den haag, ondanks t feit dat ze soms je sojasaus vergeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers, zag er verzorgd uit & Snel bezorgd!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeeeeerlijk!!! We hebben genoten!!! Binnenkort weer!

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heel erg lekker en vers. Alleen duurde de bezorging 40 minuten langer dan gepland... Toen het er eindelijk was hebben we wel heerlijk gegeten!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel eten, maar heel basic. vooral surimi en prefab omlet enzo.. niet heeel chill

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!! Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker, jammer dat het ruim een kwartier te laat komt zonder van tevoren even aan te geven/ te bellen.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde erg lang, ik moest bellen omdat het zo lang duurde..

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sorry maar echt slecht. 1h45m moeten wachten. Gefrituurde kip zo slap als een pannenkoek, Temaki letterlijk niet weg te krijgen zo taai, twee stukjes sashimi misten, geen stokjes of sojasaus. Onder de maat helaas.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn zo blij dat vrienden ons wezen op Mr. Sushi! Zo lekker, snel en mooie prijs/kwaliteit verhouding!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

a

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en vlot bezorgd

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, weinig woorden, gewoon lekker

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste sushi om te bestellen. Ben niet snel weg van sushi maar dit is echt lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Soooooo delicious. Thanks

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister de eerste keer bij mr. sushi besteld op aanraden van iemand. Ik had gebeld naar het restaurant om sushi te laten bezorgen. De man aan de telefoon gaf al aan dat het heel lang zou duren ivm drukte. Dat vonden wij prima en hebben alsnog besteld. De bestelling was binnen een uur binnen. Wat ik helemaal niet 'heel lang' vind duren voor een zaterdag avond. Wij bestellen wel vaker in het weekend en dat duurt gemiddeld 1,5 uur. En het was het wachten meer dan waard ! De sushi was vers, goed gevuld en hebben echt genoten. Zullen hier zeker vaker bestellen

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur gewacht tot onze bestelling er was, waarvan we vervolgens bestellingen miste. Weinig Soyasaus en stokjes. Gebeld zou worden nageleverd, later belde zij terug dat het op was. Mochten een andere sushi rol uitzoeken en kregen er een gratie rol bij, met vervolgens stokjes en soyasaus in overvloed. De laatste bestelling werd wel snel geleverd. Sushi was goed van smaak, jammer van de service.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde langer dan verwacht, dat kan door de drukte. Helaas betaald voor een bakje edamme boontjes die er helaas niet bij geleverd waren... :(

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer dat ik hier eten bestelde, de Sushi was erg lekker en vers, snel bezorgd. Zeker nog een keer bestellen

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was optijd bezorgd en de sushi was heel erg lekker en vers!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker. Goede portie. Snel bezorgd.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

GEEN sojasaus ontvangen bij mijn bestellingen! Bezorger was 20 minuten te vroeg! Verder was de sushi wel lekker en vers, maar helaas droog ivm de vergeten sojasaus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was vers en lekker zoals we gewend zijn van mr sushi! Helaas GEEN soja saus gekregen bij beide bestellingen vandaag! Verder was de bezorger er 20 minuten voor het gekozen tijdstip, waardoor sushi koud werd tegen de tijd dat mijn gezelschap kwam!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers, lekker eten! Bezorging was redelijk snel, vooral gezien dat ik rond etenstijd op een vrijdag bestelde. Geweldig!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was er super snel! En heerlijk gegeten, top service :)

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke poke bowl met verse producten goed gevuld

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling na een uur gekregen ZONDER sojasaus. Bestelling van bijna €100 en geen sojasaus of wasabi te vinden. Na een belletje om alsnog de sojasaus te leveren, was het na bijna een uur er nog niet. Ik vind het schandalig!!! Slechte service na een bestelling van zoveel geld. SCHANDE.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een van de beste afhaal sushi ik heb gegeten, rijst was goed voorbereid met juiste smaak van azijn. Vis was vers. Heb deze week 2 keer besteld. Zal zeker niet de laatste keer zijn! Alleen bezorgtijd liep 20 minuten uit. Dat hebben ze netje gemeld in de mail. Heb daar geen problemen mee. Heb zelf in de horeca gewerkt begrijp hoe dit loopt.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, werd ipv 19.30 om 20.20 uur bezorgd.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam veelste laat bijna 2 uur gewacht terwijl ik om de hoek woon. Heel erg jammer.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi zelf is heerlijk, ruim 2,5 uur moeten wachten op bezorging, dat is echt veel te lang.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten weer perfect. Duurde wel wat langer dan normaal.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was prima qua versheid enz. Maar de pokebowl was veel te summier vergeleken met andere restaurants. Hoeveelheid kip en andere ingrediënten was echt te weinig. Meer rijst en verscheidenheid in producten, is zeker mogelijk qua prijsstelling. Mix keuze bv rijst met sla of alleen sla, noodels is ook een mogelijkheid.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was okay, de bezorgtijd was te vroeg. Om 19:30 gereserveerd 19:20 stond die voor de deur. Wel fijner dan te laat. De snacksbox was echter niet favoriet. Gyoza die gefrituurd wordt?! Echt een no go, smaakte ook niet. De bezorger belde aan en klopte op de deur. Veel geduld had die niet. Jammer.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The sushi did not have flavour. The rice was too plain compare to other sushi’s we had in The Hague. Super fast delivery, which was impressive!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Suuuuuper goeie sushi voor oprecht n goeie prijs. De 40 minuten op de scooter naar jullie toe rijden was het helemaal waard. Een minpuntje is dan ook dus dat jullie helaas niet bij ons bezorgen. Maar de sushi was perfect ! Nieuwe vaste klant er weer bij ! :)

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en op tijd bezorgd. Veel keus, lekker!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd al met 25 minuten bezorgd en de sushi was weer heerlijk

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak prima! Duurde wel iets langer dan aangegeven

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was koud

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service. De wakamesalade en gratis roll zat er niet bij. Na bellen vlot nabezorgd. Eten was heerlijk.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten koud! Eerder bestellingen waren beter!

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk! Vriendelijke bezorgers. Top dat je je pokebowl zelf kan samenstellen.

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en vriendelijke personeel. Met bestellen altijd netjes optijd en bij afhalen ook. Ik kom hier al een lange tijd en zal hierook naar toe blijven gaan. Prijs is ook goed. Met vriendelijke groet, Tom Jonker

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zag er weer perfect uit en de sushi was weer heerlijk. Netjes verpakt. Samen met chopsticks, Wasabi, Soysaus, de bon en aanbieding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. De sushi smaakte lekker en het bord was mooi versierd.

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd!!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd geleverd en heerlijke sushi!! Ga hier vaker bestellen.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker maar het duurde wel erg lang heb ander half uur moeten wachten loempias waren koud en niet te etem

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers en snelle levering!

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlot bezorgd. Heerlijk gegeten.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig!

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo goed en zo lekker!!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi!

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker altijd. Vriendelijke mensen die er werken. Altijd goede service. Zeker de moete waard om hier je sushi te bestellen of af tehalen. Mvg Tom Jonker

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets mindere kwaliteit dan de vorige keer helaas. Niet slecht maar kan beter. Misschien omdat het wat later op de avond was? Zeker geen temaki bestellen: zompige nori! Zo jammer als restaurants niet begrijpen dat nori knapperig hoort te zijn en dat je deze dus niet helemaal moet dichtvouwen en er geen vochtige sashimi tegenaan moet leggen... Karaage blijft goed.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top tent!! Zeker vaker bestellen

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk sushi! Favoriete tent en het zit ook nog eens om de hoek!!

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi en vlot bezorgd.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1ste keer besteld was top. Tweede keer helaas wat minder.

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en Vers, aanrader 👍

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi. Voor de aangegeven tijd bezorgd. Enige minpuntje/ advies verpak de spicy tuna apart van de andere sushi zodat de pittige saus niet over de rest van de sushi rollen beland.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond deze keer de sushirijst erg zacht en het viel direct uit elkaar. Jammer, normaal heb ik dat niet hier.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed! Vers, lekker en op tijd bezorgd.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Poké Bowl. Goede bezorging op de afgesproken tijd.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heel lekker maar echt wel te veel rijst. Dat mag echt minder.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is supervers, de rijst is zelfs nog een beetje lauw, zoals het hoort. Ook de pokébowl is heerlijk! Voor mij alleen nog maar mr Sushi voor afhaal.

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De poke bowls zijn altijd heerlijk en erg vers, echter waren gister (met 30+ graden) beide poke bowls niet gekoeld geleverd. Op zo een warme dag is dat wel echt van belang, daarom zelf nog een uur in de koelkast gezet en vervolgens gegeten.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sushi was droog en volgens mij al paar uur eerder klaar gemaakt, was eerte keer en de laatste keer,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was super lekker! Bedankt !

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere Sushi, Heerlijk gegeten.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld bij filiaal Den Haag en het was heerlijk 🥰! Goede kwaliteit en het zag er zeer verzorgd uit. De bestelling kwam aan rond de aangegeven tijd. Een zekere aanrader!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, altijd netjes op tijd, en ook lekker eten. Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker! Maar had wel wat meer sojasaus erbij gemogen. Voor 40 stuks 3 flesjes soja vind k best weinig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, was heerlijk en zag er allemaal even mooi uit 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker maar hele dunne plakjes vis en veel rijst

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging, De sushi is echt top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top! Super lekker!

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gebruikelijk erg goed!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! Verse sushi en rijke smaken. Heel lekker. Bezorging was snel en klantvriendelijk

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! En snel bezorgd 👍🏼

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere eten en snelle service. Zeker een aanrader

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker! Dankjewel voor het aanpassen van de sushi om het vegan te maken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling op vrijdagavond, dus de bezorgtijd was lang (1,5 uur). 20 minuten daarna alleen nog niets gehoord. Na bellen om te vragen waar het bleef was de eerste vraag "u wilt dus annuleren?". Ze gaven er dus duidelijk niks om.